BAKLLAVA TURKE QE SHKRIHET NE GOJE – RECETA E PERMBLEDHUR

Bakllava TURKE

Nje recete e detajuar dhe e shpjeguar hap pas hapi ne menyre qe te gjithe te keni sukses. Ne video do te gjeni gjithcka ju duhet per te pregatitur bakllavane edhe vete ne shtepite tuaja. Ne video do te gjeni edhe prerjen e bakllavase ne formen e yllit.

#bakllava #adisaskitchen #bakllavaturke #receta #recetashqip #homemade #baklava #englishrecipe

Receta completa en:
Fuente de la receta www.youtube.com